Acasă » EVENIMENT » Poveste formidabilă: Un bărbat a decis să își cumpere o casă pe un vas de croazieră deoarece a fost mai ieftin ca una pe uscat

Poveste formidabilă: Un bărbat a decis să își cumpere o casă pe un vas de croazieră deoarece a fost mai ieftin ca una pe uscat

Austin Wells a decis să cumpere un apartament pe un vas de croazieră, susținând că este mai accesibil decât să dețină o casă pe uscat.

El a cheltuit 300.000 de dolari (238.000 de lire sterline) pentru o garsonieră închiriată pe 12 ani la bordul vasului MV Narrative, care este încă în construcție în Croația și care nu va porni la drum până în 2025.

Mega-nava de croazieră dispune de 500 de camere și apartamente private, iar camera lui Wells se întinde pe 237 de metri pătrați și are un birou, o cabină de duș, o cămară și un pat rabatabil. Persoanele care locuiesc la bord cu normă întreagă au acces nu numai la o sală de sport privată și la o piață agricolă, ci și la servicii medicale, room service 24 de ore pe zi și bucătării private.

Vorbind pentru CNBC, Wells a dezvăluit că va putea să mănânce mâncare bună, să lucreze de la distanță, să aibă mai mult timp liber și să călătorească în lume.

„Lucrul care mă încântă cel mai mult este că nu trebuie să îmi stric rutina zilnică, pentru a merge să văd lumea”, a împărtășit Wells, în vârstă de 28 de ani, pentru publicație. „Orele mele de lucru se vor îndrepta spre seri, nopți și dimineți foarte timpurii, dar asta îmi deschide posibilitatea de a vedea un oraș între orele prânzului și după-amiezii. Probabil că este pentru prima dată când există chiar și posibilitatea de a avea un loc de muncă standard și chiar de a lua în considerare posibilitatea de a lucra și de a trăi dintr-un complex de apartamente plutitoare”, a adăugat el.

Wells a mai spus că speră să își facă mulți prieteni la bord, deoarece va „călători în lume și cu ei”.

Publicația arată că un apartament din San Diego are un preț mediu de închiriere de 2.500 de dolari (2.053,88 lire sterline) pe lună, în timp ce camera lui Wells de pe MV Narrative costă aproximativ 2.000 de dolari (1.643,10 lire sterline) pe lună, ceea ce înseamnă o economie instantanee de 500 de dolari (410,77 lire sterline) doar la chirie.

Conform portalului, șefii Storylines, Alister Punton și Shannon Lee, au venit cu MV Narrative deoarece au vrut să ofere „apartamente mai accesibile pentru viața pe mare”. Nava de croazieră urmează să găzduiască 1.000 de rezidenți atunci când va fi lansată în 2025. Mai mult, nava va fi împărțită în 11 tipuri diferite de locuințe, inclusiv o reședință globală. Un apartament penthouse de pe alte nave de croazieră de lux va costa în jur de 20,5 milioane de dolari, în timp ce MV Narrative își stabilește prețul la 8 milioane de dolari.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...