Acasă » CULTURAL » Premiile Emmy 2017: Serialele „Westworld” şi „Stranger Things” conduc în lista nominalizărilor

Premiile Emmy 2017: Serialele „Westworld” şi „Stranger Things” conduc în lista nominalizărilor

„Serialul Westworld”conduce în lista nominalizărilor la categoria dramă pentru Premiile Emmy 2017,actorii britanici Sir Anthony Hopkins şi Thandie Newton numărându-se printre nominalizaţi.”Westworld”a acumulat un număr de 22 de nominalizări,în timp ce emisiunea de comedie”Saturday Night Live”are 22.

Serialele „Stranger Things” şi „Feud: Bette and Joan” se plasează pe locul al 2-lea, cu câte 18 nominalizări fiecare, urmate de serialul de comedie „Veep”, cu 17, conform BBC.
Printre alţi actori nominalizaţi se numără Ewan McGregor, Riz Ahmed şi Matthew Rhys, cu câte două nominalizări fiecare.

Printre alte nume mari de pe lista Premiilor Emmy 2017 se află câştigătoarea premiului Oscar Viola Davis, nominalizată pentru rolul din „How To Get Away With Murder”, dar şi Nicole Kidman şi Reese Witherspoon, ambele pentru rolurile din „Big Little Lies”.

Susan Sarandon şi Jessica Lange, care le-au interpretat pe legendarele actriţe de la Hollywood Bette Davis, respectiv Joan Crawford în „Feud: Bette and Joan” au fost şi ele nominalizate.

Actriţa Carrie Fisher a primit o nominalizare postumă pentru rolul său din „Catastrophe” de pe postul Channel 4, iar Benedict Cumberbatch este nominalizat pentru „Sherlock: The Lying Detective.”

Şi actorul american Robert De Niro, în rolul infractorului Bernie Madoff din „The Wizard of Lies” se află pe lista nominalizărilor.

The Crown şi „The Handmaid’s Tale” – aşteptate să se afle printre serialele aspirante pentru poziţiile de cele mai bune programe tv pentru secţiunea dramă-au fiecare câte 13 nominalizări. Cele două seriale au nominalizări pentru vedetele Claire Foy şi Elisabeth Moss, nominalizate pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Thandie Newton a fost nominaliză pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul său din „Westworld”, în care joacă rolul unei matroane de bordel în parcul de distracţii Westworld, populat cu roboţi umanoizi, bazat pe filmul cu acelaşi nume al lui Michael Crichton din 1973.

Cinci din cele şapte nominalizări au mers către seriale noi, inclusiv către This Is Us al reţelei NBC, primul serial al unei reţele majore de ştiri care intră în aceastp categorie, după anul 2011. Noul sezon HBO al „Game of Thrones” nu este nominalizat la Emmy 2017 pentru că debutează prea târziu pentru a fi eligibil pentru competiţia din acest an.

În ciuda acestui fapt, HBO deţine cele mai multe nominalizări la Emmy de-a rândul anilor, cu nu mai puţin de 110, urmat de Netflix cu 91 şi NBC cu 60.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul celei de-a 69-a ceremonii a Galei Premiilor Emmy, ce va avea loc pe 17 septembrie, şi va fi prezentată de comediantul Stephen Colbert. Academia de Televiziune din Los Angeles organizează anual, în septembrie, gala Premiilor Emmy.

Lista completă a premiilor Emmy poate fi consultată pe site-ul oficial: http://www.emmys.com/awards/nominees-winners.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajele primarilor și aleșilor locali, cu ocazia zilei de 1 DECEMBRIE

​1 Decembrie este data la care românii de pretutindeni sărbătoresc drept Ziua Națională a României, ...