Acasă » REGIONAL » Moldova » Presupul agresor da explicatii asupra situatiei. “Nu va jucati cu copii, riscati sa fiti acuzati”
thomplast

Presupul agresor da explicatii asupra situatiei. “Nu va jucati cu copii, riscati sa fiti acuzati”

Barbatul de 41 ani, acuzat de catre o tanara ca a incercat sa abuzeze de fetita ei, de doar 11 ani, a reactionat. La fel ca si mama fetei, acesta si-a exprimat opinia tot pe reteaua de socializare facebook.
Barbatul sustine ca nu a facut decat sa se joace cu micuta la fel ca si ceilalti copii prezenti in fata blocului. De asemenea, acesta spune ca mama fetei are un conflict mai vechi cu el si de aceea a reactionat in acest mod. Iata o parte din mesajele postate.
“Mai oameni buni daca an ziua de azi a te juca cu un copil anseamna abuz sexual.nu ar trebui sa ne mai jucam cu copii nostri sau ai vecinilor.hai sa fim seriosi.eu agresor.niciodata an viata mea.sanatate va doresc la toti.si nu va jucati cu copii.riscati sa fiti acuzati.ziaristi isi fac treaba. (…) Corect.eu eram cu 4 copii si mama acestora.a venit si al 5 lea copil 4 fete si un baiat eu ai luam la rand pe toti si ai ridicam an sus.cand am luat pe fata de 11 ani an brate si am ridicato an sus din fata pe o alee a venit mama ei si a anceput sa tipe baaa lasa fata an pace vrei sa o violezi.pai daca nu ne mai jucam cu copii hai sa fim seriosi.si an fata blocului.e o disputa mai veche antre mine si mama ei.asta e.ziarele trebue sa scrie. (…) 
Socant.da foarte socant.nu ne mai putem juca cu copii nostri sau ai vecinilor ca riscam sa fim acuzati de agresiune sexuala.
Ai cunosc de mici pe acei copii.pe toti cinci si pe mama lor la fel.am stat la ei an casa cu ei zi si noapte.mama ei are o problema cu mine.presa scrie ce vrea eu ma stiu cum sunt si am so rezolv.zi buna va doresc.parerile oamenilor sunt anpartite”, a precizat persoana acuzata de abuz pe facebook.
Chiar si asa, cercetarile politistilor continua in acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

3.000 de tigarete ridicate de politisti, in vederea confiscarii

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 3.000 de ţigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. La ...