Acasă » REGIONAL » Iasi » Prima femeie pe post de subprefect la Iaşi! Abălași, înlocuit în prima zi de concediu

Prima femeie pe post de subprefect la Iaşi! Abălași, înlocuit în prima zi de concediu

În locul lui Bogdan Abălaşi va veni prima femeie pe acest post la Iaşi: Valentina Iosub, secretara Primăriei Tătăruşi. Pare să fie un om cerut de primarii PSD din judeţ.

O hotărâre de guvern adoptată în şedinţa de ieri a Executivului a încheiat mandatul de subprefect al lui Bogdan Abălaşi. Pe pagina de internet a Guvernului, doar o menţiunea seacă se referea la „Proiecte de hotărâri privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi“.

Subprefectul a fost luat prin surprindere: „N-am idee dacă e aşa sau nu“, ne-a declarat el. În schimb, Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, a confirmat schimbarea: „Mă bucur că Guvernul a numit o femeie subprefect, este o premieră pentru judeţul Iaşi. Valentina Iosub (noul subprefect, n.r.) are o mare capacitate de analiză, şi va rezolva multe dintre problemele ridicate de primarii comunelor“.

Surse din PSD spun că primarii PSD din judeţ ar fi solicitat să aibă un cuvânt în numirea unui om la Prefectură, iar acest om ar fi chiar secretara primăriei din Tătăruşi, fosta soţie a primarului comunei. Mai multe pe www.ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Un comentariu

  1. Of, of, of si vai de politica perversa de la nivelul judetului Iasi!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul din Tg. Frumos, dat pe mâna procurorilor. ANI l-a prins cu fals în declarații. Vatamanu: Probabil vor să vadă dacă am achitat impozitele și taxele aferente

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și ...