Acasă » REGIONAL » Moldova » DOC | „Primăria mobilă” la Tătăruși. Funcționarii publici vin în sprijinul cetățenilor pentru colectarea taxelor și impozitelor. Bonificație de 10% pentru contribuabili
Costel Iosub Tatarusi - Jurnalul Regional

DOC | „Primăria mobilă” la Tătăruși. Funcționarii publici vin în sprijinul cetățenilor pentru colectarea taxelor și impozitelor. Bonificație de 10% pentru contribuabili

Conducerea Primăriei comunei Tătăruși a inițiat o procedură care vine în sprijinul cetățenilor ce doresc să își achite taxele și impozitele locale la termen. Primarul Costel Iosub a mobilizat o echipă din administrația locală care se deplasează în fiecare sat pentru ca cetățenii să nu fie nevoiți să meargă până la Primărie. ”Funcționarii din Primăria comunei Tătăruși se deplasează în sate, după un program stabilit, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care doresc să-și achite taxele și impozitele beneficiind astfel de o bonificație, acea reducere permisă de lege, de 10%. Tătărușenii sunt nevoiți să-și declare proprietatea și bunurile pe care le dețin. După cum vă spuneam, avem un program bine stabilit și mă bucură faptul că oamenii din comună sunt conștiincioși și își achită obligațiile fiscale”, ne-a declarat primarul comunei Tătăruși, Costel Iosub.

Ca urmare, începând cu data de 20 ianuarie, cetățenii își pot completa Registrul Agricol pentru anul în curs și să-și achite dările după programul stabilit din imaginea următoare:

2020 - Comuna Tatarusi - ANUNT registru agricol, taxe si impozite

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...