Acasă » REGIONAL » Pascani » Primaria Pascani cauta firme petru servicii de deszapezire
pmp

Primaria Pascani cauta firme petru servicii de deszapezire

 

O veche problema persista la Pascani. Lipsa utilajelor in parcul auto al administratiei locale ii determina si in acest an pe cei din conducerea municipalitatii sa recurga la contractarea unei firme pentru servicii de deszapezire. Astfel ca de cateva zile angajatii Compartimentului de Achizitii Publice au depus o oferta in acest sens pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Valoarea sumei este de 130.000 lei fara TVA iar participantii trebuiesc sa indeplineasca o serie de conditii.

 

„Pentru prestarea serviciilor de deszapezire, ofertantul va avea in dotare urmatoarele utilaje, care vor sta la dispozitia beneficiarului:

– Autocamion echipat cu sararita (minim 5 mc) si lama = 1 buc;

– Autogreder  = 1 buc;

– Buldoexcavator prevazut cu lama frontala = 1 buc;

– Incarcator frontal cu cupa (<2,5 mc wolla) = 1 buc.

 

Materialul antiderapant (sare, nisip, inhibitor) va fi pus la dispozitia prestatorului de catre beneficiar. Carburantul utilizat pentru aceste activitati va fi asigurat de catre prestator.

Ofertantul va prezenta Declaratia privind respectarea reglementarilor obligatorii din domeniul mediului, social, al relatiilor de munca si privind respectarea legislatiei de securitate si sanatate in munca”, se precizeaza in caietul de sarcini.

De mentionat faptul ca in urma cu cateva luni de zile Primaria Pascani si-a manifestat intentia de a achizitiona masini pentru modernizarea parcului auto. In acest sens a existat si un proiect de hotarare care a fost votat pozitiv de catre consilierii locali. Insa, proiectul este blocat de sistemul birocratic.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...