Acasă » REGIONAL » Harlau » Scandalagii amendati in Harlau. Un sofer a ramas pieton dupa ce a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice

Scandalagii amendati in Harlau. Un sofer a ramas pieton dupa ce a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice


În perioada 11-12 noiembrie a.c., în intervalul orar 18:00 – 02:00, poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competență, în special în zona barurilor și discotecilor pentru prevenirea faptelor comise cu violență. De asemenea, s-a acţionat pentru combaterea faptelor de comerţ ilicit şi prevenirea neregulilor pe linie rutieră.

 

Astfel, poliţiştii participanţi la acţiune au legitimat 73 de persoane şi controlat 36 de autovehicule. Au fost constatate 3 infracţiuni în flagrant.  

Au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 10 conform OUG 195/2002, 15 conform Legii nr. 61/1991, iar restul pentru alte abateri. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 6.000 lei.

 

Spre exemplu, au fost sancționați contravențional cu amendă de 200 lei fiecare, doi tineri, care și-au adresat reciproc injurii în timp ce se aflau într-un bar din comuna Cotnari.

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, care conducea un auto pe DC 140, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost sancționat cu 2900 lei amendă și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...