Acasă » REGIONAL » Pascani » Primarul Pantazi despre activitatea administrativa de anul trecut: „Din contradictii rezulta progresul… incearc in fiecare zi sa duc municipiul Pascani spre modernizare”
pmp
Primaria Pascani jurnalul regional

Primarul Pantazi despre activitatea administrativa de anul trecut: „Din contradictii rezulta progresul… incearc in fiecare zi sa duc municipiul Pascani spre modernizare”

 

Conducerea municipalitatii se arata a fi multumita in mare parte de activitatea administrativa si economica din anul 2017. Primarul Dumitru Pantazi a facut o scurta sinteza a activitatii pe parcursul anului trecut si a precizat ca a incheiat anul intr-o nota optimista. La capitolul venituri, edilul sef a aratat faptul ca a fost realizat intr-un procent de 98,2%. S-au realizat si cheltuieli in procent de 83% si a ramas un excedent bugetar de 1,4 milioane de lei.

 

„Din contradictii rezulta progresul. Precizeaz ca in anul 2017 am reusit sa realizam venituri in procent de 98,2%, veniturile proprii in procent de 95,65%, iar cheltuieli in procent de 83%, cu un excedent de 1,4 milioane lei. Am incercat sa asiguram componenta de functionare pentru toate institutiile din subordine, sa finantam acele proiecte, programe propuse in anul 2017. O serie de investitii treneaza datorita achizitiilor. Am venit in fata consilierilor cu proiecte de hotarare. Unele au trecut, altele nu au trecut. Incearcam in fiecare zi sa ducem municipiul Pascani spre modernizare. Se vede de la un an la altul ca municipiul arata altfel. Mai sunt, insa, multe lucruri de facut. Multumesc consilierilor pentru sustinerea proiectelor cu care am venit in fata lor, aparatului de specialitate, media pentru vigilenta, cetatenilor municipiului Pascani, care prin taxe si impozite au contribuit la realizarea veniturilor”, a precizat primarul Dumitru Pantazi.

 

Unii alesi locali nu sunt atat de increzatori in realizarile lui Pantazi. Cei din opozitie spun ca in anul 2017 nu s-au facut mai deloc investitii in municipiu. Acestia sunt de parere ca nu ar fi trebuit sa existe execedent bugetar deoarece banii trebuiau sa se regaseasca in proiecte ce necesitau a fi derulate.

La randul lor, cei de la Primarie fac precizarea ca in acest an vor fi alocati bani importanti de la bugetul local pentru continuarea procesului de investitii.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...