Acasă » Administratie » Primarul pașcaniului continuă să blocheze proiectul din piața vale prin aroganță și încăpăținare | VIDEO

Primarul pașcaniului continuă să blocheze proiectul din piața vale prin aroganță și încăpăținare | VIDEO

Ședința de Consiliu Local Municipal de astăzi nu a mai avut loc. Asta deoarece consilierii majoritari nu au votat ordinea de zi cu proiectele. Cauza? Este proiectul de modernizare a pieței din zona vale, proiect ce a fost dezbătut înainte de ședință. Însă a fost supus în atenția și analiza consilierilor locali în ultim moment, un proiect suplimentar.

Vorbim de un proiect cu o implicare financiară de aproximativ 9 000 000 lei, bani proveniți din bugetul local.

La ședință au luat parte peste 20 de piețari, mici afaceriști interesați de ce se va întâmpla cu locul lor de muncă. Rugămintea acestora a fost să știe unde anume vor fi relocați, înainte de a se vota proiectul de reabilitare și renovare a pieței. Asta deoarece, spun unii, au marfă în stoc or vor să știe cum să se aprovizioneze.

Consilierii din opoziție au cerut și l-au rugat la un moment dat pe primarul Marius Pintilie să amâne proiectul pentru câteva zile, cu promisiunea că o să-l voteze. Numai că doresc să aibă timp de analiză pe documente, să se clarifice niște aspecte de natură juridică, de legalitate, dar și economică.

Consilierul local Sorin Olariu a venit cu soluții și termene ca proiectul să fie unul viabil. La fel ca și Gabriela Nedelcu sau Dumitru Pantazi de la PSD. Consilierul Mihai Dediu a precizat că nu este necesar ca primarul să continue cu aroganță și încăpăținare și să supună în continuare proiectul respectiv la vot. Cu toate acestea, primarul Marius Pintilie a spus că nu îl retrage, că proiectul este bun așa cum l-a făcut.

În cele din urmă, după mai bine de o oră de discuții și lămuriri, toți consilierii în afară de cei de la PNL s-au abținut de la votul proiectelor de pe ordinea de zi. Astfel că ședința nu a mai putut avea loc.

Urmează ca în data de 04 decembrie să aibă loc o nouă ședință unde se va rediscuta noul proiect.

Mai multe urmăriți în ședința video de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...