Acasă » Administratie » Primarul Pintilie, „croșetat” în poze pentru a creșterea imaginii și a credibilității?

Primarul Pintilie, „croșetat” în poze pentru a creșterea imaginii și a credibilității?

Situație hilară într-o postare apărută pe pagina de Facebook a primarului municipiului Pașcani, Marius Pintilie, și distribuită de către colaboratorii acestuia. Edilul șef explică faptul că într-una din zilele trecute a mers la pas prin oraș pentru a lua decizii privind plantarea unor copaci pe strada Ștefan cel Mare după care a mers să vadă stadiul lucrărilor de asfaltare cât și montarea bordurilor pe strada Stadionului, în curtea Clubului Sportiv.

Numai că aici edilul șef nu a mai ajuns, sau a ajuns iar consilierul fotograf plătit degeaba nu a reușit să-l surprindă în poze. Astfel că s-a recurs la o ghidușie, slab calitativ, pentru a-l mulțumi probabil pe primar. Acesta a decupat o poză cu imaginea sa și a fost postată printr-un program specific în poza unde se executa asfaltarea. Din poză reiese faptul că primarul este mulțumit de executant prin ridicarea degetului de OK. Doar că omul de pe utilaj se uită practic în gol, primarul nefiind în poză, inițial.

 

În celelalte poze, Pintilie a fost surprins fără nici un fake. „Astăzi am stabilit unde vor fi plantați noi copaci pe str. Ștefan cel Mare, odată instalați noii stâlpi de iluminat, apoi am mers să văd stadiul lucrărilor de asfaltare și montat borduri pe str. Stadionului, în curtea Clubului Sportiv și în spatele Judecătoriei”, se arată în postarea cu pozele atașate de primar.

Am încercat să-l contactăm telefonic pentru a explica care este situația de fapt și de ce a recurs la un astfel de trucaj, însă edilul șef al pășcănenilor nu a răspuns apelurilor repetate. Cert este că Marius Pintilie se pregătește pentru creșterea imaginii printre pășcăneni, dat fiind faptul că acesta este criticat atât pe rețelele de socializare cât și prin municipiu. Anul preelectoral se apropie și este posibil ca de acum înainte să-l vedem pe primar mai mult pe teren decât în biroul său din primărie sau prin concedii.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

IAȘI | Zeci de sancțiuni în trafic cu permise reținute

Peste 200 de sancțiuni în trafic au fost date de polițiștii ieșeni în valoare de ...