Acasă » REGIONAL » Moldova » Primele demersuri pentru modernizarea Lacului Peștișorul, în atenția Consiliului Local
nomad

Primele demersuri pentru modernizarea Lacului Peștișorul, în atenția Consiliului Local

Consilierul local PMP, Sorin Olariu a depus astăzi la Registratura Primăriei Pașcani un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea finanțării unui studiu de fezabilitate în vederea reabilitării și înființării unei zone de agrement în municipiul Pașcani. Este vorba despre Lacul Peștișorul, obiectiv public care se află la ora actuală în continuă degradare.

Citește și: FOTO PROIECT | O nouă inițiativă pentru modernizarea lacului Peștișorul

„Având în vedere faptul că în municipiul Pașcani nu există o zonă de agrement și că cetățenii municipiului sunt nevoiți să se deplaseze în alte localități pentru a beneficia de câteva ore de relaxare, membrii Partidului Mișcarea Populară vine cu propunerea de realizare a unui studiu de fezabilitate pentru înființarea și reabilitarea unei zone de agrement denumită „Zonă de agrement Lac Peștișorul” , precizează consilierul local PMP Pașcani, Sorin Olariu.

Amintim faptul că zilele trecute, Consilierul Olariu a prezentat presei niște imagini cu privire la cum ar trebui să arate zona de agrement în viziunea sa.

Ne dorim ca în sezonul cald să existe o zonă de agrement pe luciul apei,zonă de comercializare produse de sezon,spațiu de joacă pentru copii ,teatru de vară și cinema în aer liber. Pentru sezonul ,rece ne dorim să avem o zonă în care să fie montat un patinoar, aceeași zonă pentru cei care comercializează produse de sezon (târg de iarnă) și spectacole în aer liber. În acest context așteptăm și idei/sugestii de la dumneavoastră”, mai spune Sorin Olariu.

Proiectul de hotărâre urmează să ajungă pe masa consilierilor locali care, la rândul lor, după dezbateri, vor hotărî dacă propunerea PMP va fi sau nu aprobată.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...