Acasă » REGIONAL » Moldova » Veteran de război sărbătorit de conducerea Primăriei Pașcani
nomad

Veteran de război sărbătorit de conducerea Primăriei Pașcani

La împlinirea vârstei de o sută de ani, veteranul de război Vasile N Grecu din Pașcani a primit astăzi vizita reprezentanților Primăriei Pașcani. Aceștia au mers acasă la veteran pentru a sta de vorbă cu el și familia dumnealui și a-i mulțumi că a luptat pentru țară. Cu această ocazie, administrația locală a oferit și un cadou ce a constat într-un buchet de flori, șampanie, tort, diplomă de onoare și o sumă de bani. Doamna viceprimar, Gabriela Nedelcu a transmis următorul mesaj:

”Le mulţumesc veteranilor de război pentru tot ceea ce au făcut în serviciul patriei. Și lui Vasile N Grecu ce este sărbătoritul zilei îi transmit un călduros omagiu, alături de cele mai sincere felicitări şi urări de viaţă lungă, sănătate şi împliniri personale. La mulţi ani!”

Maiorul Grecu N Vasile a participat pe front în perioada aprilie- august 1944 cu Regimentul 18 Vânători în calitate de șef punct sanitar, conform Asociației Naționale a Veteranilor de Război Iași. A rămas văduv din anul1988. Are două fete și este și străstrăbunic. În 2019, primarul Municipiului Pașcani, domnul Dumitru Pantazi i-a acordat titlul de cetățean de onoare.

Felicitări a primit și din partea primarului Dumitru Pantazi.

LA MULȚI ANI, LA ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE O SUTĂ DE ANI, DOMNULE VASILE GRECU! Astăzi a fost sărbătorit veteranul de război și cetățeanul de onoare Vasile N Grecu ce a ajuns la respectabila vârstă de o sută de ani, fiind și străstrăbunic.
A primit din partea administrației locale o diplomă de apreciere, un tort, flori, șampanie și o sumă de bani. Mulțumim pentru pentru serviciul adus țării în timp de război. Veteranii de război sunt adevărate simboluri ale curajului și devotamentul față de țara. Ei reprezintă pentru tineri valoroase modele de sacrificiu”, a fost mesajul primarului Dumitru Pantazi.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...