Acasă » REGIONAL » Harlau » Primii fulgi cu probleme pentru șoferii din județul Iași. Numerele de telefon la care poți apela pentru informații privind starea drumurilor
pmp

Primii fulgi cu probleme pentru șoferii din județul Iași. Numerele de telefon la care poți apela pentru informații privind starea drumurilor

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a informat faptul că în weekend lucrătorii au fost nevoiți să intervină în peste 50 de situații.
Potrivit acestora, numai sâmbătă au necesitat intervenția echipajelor Secției Drumuri Naționale Iași, pentru tractarea sau scoaterea din decor a unor autovehicule echipate cu anvelope de vară sau extrem de uzate, pe fondul Codului galben de ninsori abundente.
„Cele mai multe situații de acest gen au fost întâlnite pe DN 28, Cozia – Răducăneni, dar și pe DN 24, Poieni – Păun, la intrarea în municipiul Iași dinspre Vaslui. Din fericire, aceste incidente nu s-au soldat cu urmări grave, ci doar cu pagube materiale și blocaje inerente în trafic. Acestea au fost însă de scurtă durată, traficul fiind restabilit prin intervenția echipajelor DRDP Iași, cu sprijinul Poliției și al Prefecturii Iași, cărora le mulțumim pe această cale. Echipajele DRDP Iași intervin în permanență pentru asigurarea circulației, pe toate sectoarele din administrare.
 DRDP Iași lansează însă un nou apel către conducătorii auto de a nu pleca la drum fără echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarnă. Acest lucru poate genera nu doar cozi în trafic și amenzi din partea Poliției, ci și producerea de evenimente rutiere grave. Circulați cu atenție!”, au transmis aceștia.
 Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:
Dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168
 Dispecerat CNAIR:
 021.9360
 021.264.33.33
 021.264.33.34
 TELVERDE – 0800.809.360

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...