Acasă » REGIONAL » Pascani » Profesorul de sport de la Colegiul Sadoveanu, acuzat de hartuire, a fost trimis in judecata
pmp

Profesorul de sport de la Colegiul Sadoveanu, acuzat de hartuire, a fost trimis in judecata

 

Dupa aproximativ un an de zile de cercetari, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani au dispus ca profesorul de sport Petrica Anghelus de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu” sa fie trimis in judecata.

Acesta a fost acuzat de hartuire, dupa ce la inceputul lunii martie a anului trecut a efectuat mai multe apeluri telefonice in care a propus unei eleve de 18 ani sa intretina relatii sexuale cu el.

 

In schimb, profu` de sport a promis sa-i ofere tinerei diferite bunuri de care ar putea avea nevoie. Petrica Anghelus nu recunoaste toate acuzatiile care i-au fost aduse si este judecat in stare de libertate.

De mentionat faptul ca Petrica Anghelus a fost implicat in mai multe scandaluri in anii precedenti. Acesta a facut numeroase plangeri importiva fostei conduceri a unitatii scolare, a fost inregistrat in timp ce jignea elevii si a fost acuzat de hartuire.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...