Acasă » LIFESTYLE » Profețiile pentru 2024 ale copilului care a prezis pandemia de covid. Ce ne așteaptă

Profețiile pentru 2024 ale copilului care a prezis pandemia de covid. Ce ne așteaptă

Anul 2023 a fost unul destul de greu pentru români, care acum vor să afle cum vor sta lucrurile în următorul an. Copilul care a prezis pandemia de covid a vorbit acum și despre cum va fi 2024 pentru omenire, oferind informații interesante. Adolescentul-minune a făcut dezvăluiri la care nu se aștepta nimeni, care vizează și România.

Ce spune despre România copilul care a prezis pandemia

Abhigya Anand, născut în 2006 în India, a devenit cunoscut ca unul dintre cei mai talentați profeți din țara sa. Acest băiat remarcabil a impresionat prin abilitatea sa de a anticipa numeroase evenimente semnificative, inclusiv pandemia de Covid-19, criza energetică și dezastrele care au avut loc în Japonia, India, Australia și altele.

Acesta a făcut dezvăluiri și despre noul an, despre care spune că va fi unul plin de surprize. A explicat exact ce se va întâmpla în țara noastră, explicând că România va trece printr-o serie de schimbări majore. Abhigya Anandi, adolescentul de doar 17 ani, a abordat și viitorul României, subliniind că țara noastră se va confrunta cu o „transformare uriașă”.

În plus, tânărul vizionar a precizat că românii vor întâmpina atât oportunități, cât și provocări considerabile. Nu vrea, însă, să ne sperie, ci ne încurajează, explicând că vom trece peste toate provocările pe care le aduce în cale 2024.

„Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui”, a afirmat acesta.

Profeții importante pentru 2024

Conform profeției lui Abhigya Anand, în anul 2024, virusul SARS-CoV-2 și variantele sale vor deveni semnificativ mai puțin contagioase, indicând astfel sfârșitul pandemiei de Covid-19 pentru anul viitor. Cu toate acestea, proful indian avertizează că evenimente astronomice precum interacțiunile dintre planetele Marte, Saturn și Jupiter vor afecta Pământul, generând cutremure și alte dezastre naturale.

Deși pandemia actuală poate lua sfârșit, Abhigya Anand prevede apariția altor pandemii periculoase în viitorul apropiat. Aceste epidemii extinse vor influența peisajul politic, economic și social în următorii ani.

Într-o notă de avertisment, adolescentul profet subliniază impactul negativ al activităților umane asupra mediului, care adesea se manifestă prin catastrofe și dezastre naturale. Abhigya Anand insistează asupra necesității ca oamenii să-și schimbe obiceiurile și să acorde o atenție mai mare mediului înconjurător și stării generale a planetei.

Ce recomandă profetul să facem în noul an

Abhigya Anandi a evidențiat importanța credinței în Dumnezeu ca prim factor care îi va susține pe oameni în depășirea dificultăților. Acest profet indian a transmis un sfat general, îndemnând oamenii să renunțe la făcut rău unii altora.

Tânărul spune că trebuie să fim cât mai pozitivi în noul an, dacă vrem să depășim problemele și încercările grele. Susține că nu este aici să sperie pe nimeni, ci vrea doar să avertizeze și să îi pregătească pe oameni pentru tot ce va urma, chiar dacă unii nu au încredere în puterile sale și îl denigrează.

„Multe publicații încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor mele, însă eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a mai spus el.

Pe de altă parte, el a explicat ce trebuie să facem pentru a ne păstra imunitatea ridicată. Astfel, spune să consumăm cât mai multe legume și fructe din propriile noastre culturi și să avem grijă la imunitate, pe care o putem controla prin exerciții fizice și timp petrecut în aer curat, departe de tehnologie.

„Acces cât mai puțin tehnologiile moderne, iar oamenii să stea cât mai mult timp la aer curat și să facă exerciții fizice. veți mare grijă de sănătatea mentală și nu mai suferiți pentru că vă veți da sănătatea peste cap”, explică acesta.

Ar putea fi descoperit leacul pentru cancer în 2024

Baba Vanga a fost o clarvăzătoare și vindecătoare din Bulgaria. Ea a devenit cunoscută în întreaga lume pentru presupusele ei abilități paranormale și pentru prezicerile sale despre viitor. Baba Vanga a afirmat că își dobândise puterile psihice după ce a supraviețuit unei furtuni, fiind lovită de un fulger la vârsta de 12 ani.

După acest incident, ea a început să aibă viziuni și să prezică evenimente viitoare. Baba Vanga a trăit o mare parte a vieții sale într-un sat mic din Bulgaria, unde oamenii au început să vină la ea pentru a-și cere sfatul și pentru a afla despre viitorul lor. Ea a primit vizite și din partea unor lideri politici și oameni de stat.

Pe lângă viziunile sale profetice pesimiste, Baba Vanga a oferit și îndrumări pentru aspectele practice ale vieții de zi cu zi. Una dintre profețiile sale se referă la o descoperire științifică semnificativă care ar urma să aibă loc în 2024.

Această descoperire este prevăzută să aducă schimbări majore în viețile multor oameni, oferind posibilitatea vindecării pentru cei afectați de cancer și SIDA.

Deși nu se cunoaște în detaliu natura exactă a acestei descoperiri medicale remarcabile, profeția lui Baba Vanga aduce bucurie atât medicilor, cât și pacienților, alimentând speranța că aceasta ar putea constitui o soluție salvatoare pentru aceste boli grave.

Pe lângă vestea despre găsirea unui tratament pentru cancer și HIV, Baba Vanga, cunoscută ca „Noul Nostradamus,” a făcut și o profeție referitoare la sfârșitul epocii petroliere în 2024.

Dacă predicțiile acestei femei se dovedesc adevărate, în 2024 vom asista la o tranziție definitivă către surse de energie regenerabilă, renunțând la cele tradiționale care generează poluare semnificativă.

Sursa: Playtech.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...