Acasă » REGIONAL » Iasi » Cât a reușit să strângă un tânăr cerșetor din Iași în câteva ore. Nici judecătorii nu câștigă atât

Cât a reușit să strângă un tânăr cerșetor din Iași în câteva ore. Nici judecătorii nu câștigă atât

Un cetățean basarabean a fost prins de oamenii legii din Iași la cerșit, chiar la intersecția din cartierul Tudor Vladimirescu. Echipajul de poliție l-a dus la secție pe bărbatul care mima un handicap locomotoriu, iar când i-au controlat buzunarele au avut un șoc.

Cerșetorul reușișe să adune, în doar câteva ore, nu mai puțin de 1.003 lei. Avea mai multe bancnote de un leu, însă trecătorii i-au mai lăsat și câte 5 sau 10 lei. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul avea 23 de ani, venise din Republica Moldova, iar în Iași locuia cu chirie.„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții au depistat în zona Tudor Vladimirescu un bărbat din Republica Moldova care apela la mila publicului.

După stabilirea identității, acestuia i s-au aplicat măsurile legale conform legislației. Menționăm că, persoana mima dizabilități locomotorii”, arată Poliția Locale Iași într-o postare pe Facebook, scrie ziaruldeiași.ro.

Un simplu calcul arată că la o medie de 1.000 lei/zi, cereștorii pot câștiga în jur de 30.000 de lei pe lună, mai mult decât magistrații, de exemplu

Foto: Facebook/Poliția Locală Iași

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...