Acasă » REGIONAL » Moldova » PROIECT Centru de Dializă la Pașcani. Încep lucrările de reabilitare la Centru de recoltare a sângelui
thomplast

PROIECT Centru de Dializă la Pașcani. Încep lucrările de reabilitare la Centru de recoltare a sângelui

Municipiul Pașcani ar putea avea în viitorul apropiat un Centru de Dializă. Asta dacă legislativul pășcănean va susține proiectul demarat de consilierul local PMP, Sorin Olariu. Edilul local a precizat faptul că se lucrează la un proiect prin care se dorește să se vină în sprijinul persoanelor care suferă de insuficiență renală. Mai precis, în clădirea destinată Centrului de recoltare a sângelui se dorește a fi amenajat un spațiu pentru Dializă.

”Vești bune, care, cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se concretizeze. Împreună cu domnul Marius Gratian Benchea -Serviciul Voluntar de Ambulanță – Asociația Ambulanța.Life, lucrăm la un proiect, prin care dorim să venim in sprijinul persoanelor care suferă de insuficiență renală și sunt nevoite să meargă, uneori, aproape zilnic la Iași pentru a face dializă.

Astfel, în aceeași clădire în care va funcționa Centrul de Recoltare, avem promisiuni și pentru dotarea unui Centru de Dializă. În acest context aduc la cunostiință celor interesați, că lucrările de reabilitare a Centrului de Recoltare Sânge încep luna aceasta. Sperăm că vom avea aceeași susținere din partea domnului primar și a Consiliului Local Pașcani”, a precizat Sorin Olariu, consilier local PMP.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Liderul ADN Pașcani, Dragoș Ionescu, prezent la Adunarea Generală a Organizațiilor

Eveniment politic important pentru Organizația Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN). De câteva ore a început ...