STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Pscaneanca DALIA la „Chefi la cutite”: „Am început de jos. Făceam singură pantalonași și mergeam pe la ușile oamenilor să-i rog să cumpere!” Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie!
pmp

Pscaneanca DALIA la „Chefi la cutite”: „Am început de jos. Făceam singură pantalonași și mergeam pe la ușile oamenilor să-i rog să cumpere!” Dalia a ajuns acum să aibă super afaceri, dar visează să intre în bucătărie!

Păduraru Dalia a venit tocmai de la Pașcani pentru a demonstra că, deși se pricepe de minune la afaceri, are totodată și talent în bucătărie! Are o firmă de decor, două restaurante, o florărie, o piscină și câteva magazine de copii. Spune că și-ar dori mult să rămână într-o zi doar cu restaurantul.

„Vreau să demonstrez că eu fac bucătărie la restaurantul meu”, a zis concurenta.

A ales să pregătească o altfel de pizza, făcută cu ingredientele preferate de membrii familiei sale.

„Am început de jos, de foarte de jos. Făceam singură pantalonași din piese și mergeam pe la uși pe la oameni și le vindeam. Mă rugam de ei să cumpere. Apoi încet, încet m-am ridicat. În 20 de ani de activitate am muncit mult, prea mult. Țineam copiii chiar și la tarabă, ca să vindem. Nu dormeam mai mult de patru ore pe noapte”, a povestit ea emoționată. Dalia a luat două cuțite și a mers mai departe, cu lacrimi în ochi! „Nu meritam, mulțumesc din suflet”, a zis ea sincer, plecând din platou.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...