Acasă » REGIONAL » Moldova » Răspunsul primarului pășcănean pe FB la o problemă crucială: „Îmi doresc mai multă implicare …”. Fură atenția cetățenilor cu pregătiri festive
pmp

Răspunsul primarului pășcănean pe FB la o problemă crucială: „Îmi doresc mai multă implicare …”. Fură atenția cetățenilor cu pregătiri festive

Eșecul cu privire la implementarea unui prim proiect finanțat cu bani europeni în Pașcani este tratat, pare la o primă impresie, la diverse de către primarul Marius Pintilie. Palatul Cantacuzino trebuia finalizat în acest an însă el se află într-o etapă de doar 50%. Marius Pintilie, cel care ar trebui să se implice în monitorizarea și susținerea lucrărilor pare să nu fie interesat de riscul creat.

Consilierul local PSD, Dumitru Pantazi, a explicat faptul că municipalitatea riscă să piardă finanțarea europeană și va fi nevoită să pună de la bugetul local suma de 2 000 000 euro din cauza actualei administrații. Mai multe lucruri pe acest subiect au fost prezentate în Jurnalul Regional în cursul zilei de ieri (CLICK AICI pentru articol).

Răspunsul primarului Marius Pintilie la situația îngrijorătoare sunt niște poze cu câțiva lucrători la Palatul Cantacuzino și cu un mesaj de doleanțe, totul pe Facebook. La final încântă pășcănenii cu Târgul de Crăciun de pe Esplanadă, probabil în speranța că le va lua atenția de la problemele majore publice.

Iată postarea lui Pintilie de ieri:

„Am făcut o vizită pe șantierul de la Palatul Cantacuzino, unde am discutat cu dirigintele de șantier și cu reprezentanții societății care realizează lucrările. Îmi doresc mai multă implicare și creșterea ritmului lucrărilor deoarece Municipiul Pașcani e cu plata la zi a facturilor și nu există niciun motiv pentru care să nu se lucreze într-un ritm mai bun. Pe Esplanadă s-au montat căsuțele destinate comerțului de sărbători. Urmează să se monteze iluminatul festiv” – Marius Pintilie via Facebook!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Decizie pentru 1,8 milioane de români care primesc tichete de masă. Intră în vigoare pe 1 iulie

Membrii Guvernului s-au reunit astăzi pentru prima dată după alegeri. Executivul trebuie să decidă asupra ...