Acasă » REGIONAL » Harlau » Razie la Harlau. Scandalagii amendati de politisti
pmp

Razie la Harlau. Scandalagii amendati de politisti

În perioada 09 – 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru accentuarea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie și a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice. Au fost legitimate 145 de persoane, verificate 78 de autovehicule, controlate 17 atelaje hipo, 14 agenți economici și 16 unităţi comerciale.

Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.350 de lei, dintre care 17 conform Legii 61/1991, 9 conform OUG 195/2002  și7 conform altor acte normative. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere. Spre exemplu, un bărbat de 43 de ani, din comuna Belceşti, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât, afându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliu.

Totodata, patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, au fost sancționați cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare, întrucât aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal în loc public.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...