Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Reacția lui Victor Slav la adresa Biancăi Drăgușanu. „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”
thomplast

Reacția lui Victor Slav la adresa Biancăi Drăgușanu. „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”

Victor Slav a făcut o declarație neașteptată la adresa fostei sale partenere de viață, Bianca Drăgușanu, chiar la emisiunea pe care acesta o moderează la Kanal D – Vulturii de noapte.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a reacționat cu totul neașteptat față de Bianca Drăgușanu, cea care este mama fiicei lui, Sofia Natalia. Potrivit wowbiz.ro, Victor Slav i-a spus Biacăi Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”.

La aceeași emisiune, Victor Slav a fost luat prin surprindere de Bianca Drăgușanu, care l-ar fi pălmuit, conform aceleiași surse.

Întregul moment poate fi urmărit marți seara, de la ora 23:00, la emisiunea Vulturii de noapte, pe care Victor Slav o prezintă alături de Cătălin Cazac și Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Sursa www.libertatea.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Ce fac CRBL și Oase cu premiul de 30.000 de euro de la Asia Express

CRBL și Oase au dezvăluit ce au de gând să facă cu banii pe care ...