Acasă » Administratie » Revelion la Pașcani sărăcăcios. Vor fi artiști precum Mario Joy, Viorica Macovei, Brândușa Covalciuc sau Dorin Iftime

Revelion la Pașcani sărăcăcios. Vor fi artiști precum Mario Joy, Viorica Macovei, Brândușa Covalciuc sau Dorin Iftime

Revelionul din acest an la Pașcani va fi unul mai „sărăcăcios”. În sensul că nu va mai fi închiriată o scenă cu spectacol de lasere și cu vedete de renume. Viceprimarul Cristian Rățoi a explicat că în urma unei ședințe de lucru avute la primărie și dat fiind faptul că există o decizie guvernamentală privind reduceri de cheltuieli administrative, s-a luat decizia de a se organiza un concert cu câțiva artiști și un spectacol de artificii.

Același Cristian Rățoi a spus că în urma unei ședințe de lucru de organizare a evenimentului de Revelion au răspuns trei firme prin  oferte. În urma analizei a rezultat oferta câștigătoare cea a lui GROSSOUND SRL, ce aparține unui pășcănean.

„Am stabilit ca de Anul Nou, de Revelion, să avem pe scenă artiști ca Mario Joy, Viorica Macovei, Brândușa Covalciuc, Dorin Iftime și Cristinel Iordăchioaia. Vom avea două ore de spectacol. Prezentator va fi Marcu Samir. Dat fiind faptul că prețul scenei de închiriat era mare, am renunțat și avem păstrat doar focuri de artificii”, a spus viceprimarul Cristian Rățoi.

Vicele pășcănean, cel care are în administrare activitățile culturale și artistice a mai declarat că în acest an va fi o scenă cu lumini, fără lasere. „Așteptăm pășcănenii la acest spectacol, chiar dacă în anii trecuți au fost fonduri mai mari”, a mai spus Cristian Rățoi.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...