Acasă » REGIONAL » Pascani » RISIPA de bani la Pascani. Primaria cumpara tricouri personalizate in suma de peste 22000 lei. Alti 84.000 lei se cheltuie pe trofee, pliante, diplome, afise, flyere, flori, etc.
pmp

RISIPA de bani la Pascani. Primaria cumpara tricouri personalizate in suma de peste 22000 lei. Alti 84.000 lei se cheltuie pe trofee, pliante, diplome, afise, flyere, flori, etc.

Primaria municipiului Pascani are in vedere sa achizitioneze prin Compartimentul de Achizitii Publice o serie de obiecte pentru, spun ei, diferite evenimente ce sunt organizate in oras. Suma pusa la bataie din banii publici este halucinanta. Per total ar fi vorba de peste 100.000 lei. Pe ce se duc acesti bani? Raspunsul poate fi gasit de orice contribuabil din municipiu accesand site-ul oficial al administratiei locale. Aici, la achizitii publice se poate observa faptul ca este vorba despre imbracaminte sportiva (4370 lei), trofee (15.500 lei), pliante, diplome, afise, mape si flyere (29.600 lei), buchete de flori pentru evenimente (35.000 lei) si bineinteles tricouri personalizate in suma de 18.900 lei. Toate aceste obiecte care pur si simplu au fost aruncate pe un tabel de catre cei de la Primarie contin doar sume alocate pentru achizitii DIRECTE. Nu se specifica nimic despre cantitati.

Mai mult decat atat, aceste preturi nu contin Taxa de Valoare Adaugata (TVA). La un simplu calcul, cu tot cu TVA, suma totala de achizitie este de 123.010,30 lei. De mentionat faptul ca o parte din obiectele aflate pe lista de achizitii directe au fost scoase pe SEAP in timp ce altele urmeaza.

Iata lista cu achizitiile celor de la Primarie:

PAAP-2017-ACHIZITII-DIRECTE_ANEXA-4

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Decizie pentru 1,8 milioane de români care primesc tichete de masă. Intră în vigoare pe 1 iulie

Membrii Guvernului s-au reunit astăzi pentru prima dată după alegeri. Executivul trebuie să decidă asupra ...