Acasă » REGIONAL » Moldova » Rîznic eliberează funcția de la Apele Române din Pașcani. Concurs pe postul de conducere
www.jurnalulregional.ro

Rîznic eliberează funcția de la Apele Române din Pașcani. Concurs pe postul de conducere

Sistemul Hidrotehnic Independent (SHI) Pașcani, serviciu subordonat celor de la Apele Române Bacău, urmează să rămână fără conducere. La ora actuală, postul de conducere este deținut de liberalul pășcănean Andrei Rîznic, numit politic pe funcție la fel ca și predecesorii lui.

Cei de la Apele Române Bacău au luat decizia ca funcția să fie scoasă la concurs. Acesta urmează să aibă loc luna viitoare, data exactă nu este știută. Contactat telefonic, Andrei Rîznic a precizat faptul că este în concediu cu familia și că momentan nu s-a decis dacă se va înscrie la concurs.

„Încă nu m-am hotărât. Din câte știu în luna august va avea loc concursul. Sunt în concediu o săptămână de zile cu familia și după ce mă voi întoarce am să mă decid ce fac. De 30 de ani nu s-a făcut nimic aici (SHI Pașcani – n.r.) și nimeni nu m-a întrebat în perioada cât am ocupat funcția de conducere ce am realizat, doar critici. Oricum, contractul meu este pe perioadă nedeterminată și aș putea rămâne pe o funcție de economist, dar mă voi decide după ce revin din concediu ce voi face”, a declarat pentru Jurnalul Regional Andrei Rîznic.

De menționat faptul că Rîznic ocupă funcția de conducere la SHI Pașcani din luna august a anului trecut. Din sursele noastre neoficiale, sunt două motive pentru care se dorește schimbarea prin concurs la Pașcani. Primul ar fi acela ca șefii de la Bacău să nu fie în atenția DNA, exemplu cazul chelneriței  angajate la Administrației Bazinale de Apă „Prut-Bârlad”. Cel de-al doilea motiv ar fi faptul că Rîznic face parte din „garda” politică Ludovic Orban. Răfuiala liberală pentru șefia PNL dintre fostul premier și Florin Câțu provoacă „victime”.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...