Acasă » Administratie » Ședință extraordinară de Consiliu Local Pașcani. 5 proiecte urgente urmează a fi votate

Ședință extraordinară de Consiliu Local Pașcani. 5 proiecte urgente urmează a fi votate

Primarul municipiului Pașcani a convocat consilierii locali în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt creionate cinci proiecte de hotărâre. Este vorba despre o rectificare bugetară la CSM Pașcani, rectificări bugetare la programul obiectivelor de investiții, stabilirea tarifelor pentru activități de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, etc. Ședința urmează să aibă loc luni, 19 iulie, începând cu ora 12.00. Iată ordinea de zi integrală:

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal  Paşcani pentru anul 2021   – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate din venituri proprii și subvenții pentru anul 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani și Programul obiectivelor de investiții pentru anul 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Anexei nr. 1 la  Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 80/21.05.2020 privind stabilirea tarifelor  pentru activităţile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare aferente serviciului de salubrizare, prestate de S.C. CLP ECOSERV S.R.L în Municipiul Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Programului Unitar de Acțiune de Combatere a Vectorilor prin dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe raza Municipiului Pașcani pentru anul 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...