Acasă » REGIONAL » Moldova » Sală de sport nouă în comuna Todirești. Investiția se ridică la o sumă de circa 5 milioane de lei
nomad

Sală de sport nouă în comuna Todirești. Investiția se ridică la o sumă de circa 5 milioane de lei

Veste bună pentru elevii comunei Todirești. În curând vor dispune de o sală de sport modernă. Proiectul este demarat prin Compania Națională de Investiții (CNI) și potrivit primarului Ovidiu Droancă, promotorul proiectului, în perioada următoare se va organiza o licitație cu privire la stabilirea constructorului. Valoarea proiectului este pe măsură, undeva la aproximativ 5 milioane de lei.

„Avem în vedere realizarea unei săli de sport în satul Todirești. Am căutat fonduri extrabugetare deoarece bugetul Primăriei nu permite realizarea unui asemenea obiectiv. Alături de colaboratorii mei din Primăria Todirești am realizat documentația necesară și a fost depusă la Compania Națională de Investiții (CNI). Spre bucuria noastră am primit ordinul de ministru pe proiect și urmează a fi făcută licitația”, a declarat pentru Jurnalul Regional primarul comunei Todirești, Ovidiu Droancă.

Este vorba despre o sală de sport cu teren de handbal cu tribuna de 100 locuri, vestiare schimb, grupuri sanitare, spații tehnice, etc. De asemenea sala va fi dotată și cu centrală termică și va dispune de toate utilitățile necesare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Mircești (parțial)

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație ...