Acasă » REGIONAL » Pascani » Sase firme de renume isi deschid puncte de lucru in Pascani pana cel tarziu in primavara. Au obtinut toate avizele
pmp

Sase firme de renume isi deschid puncte de lucru in Pascani pana cel tarziu in primavara. Au obtinut toate avizele

Sase firme comerciale isi vor deschide puncte de lucru in municipiul Pascani. Este vorba despre Pepco, Deichmann, Flanco, Jysc si Takko Fashion, posibil si Domo. Terenul pentru amplasarea complexului comercial se afla in spatele magazinului Kaufland, de pe strada Moldovei. Aici, deja utilajele au inceput sa pregateasca suprafata pentru construirea complexului comercial.

„Au fost obtinute toate avizele necesare de la Primarie pentru constructie, apa, canalizare, gaz etc. Termenul de constructie este pana in primavara anului viitor dar cu siguranta se va finaliza mai devreme. Sunt firme puternice din punct de vedere financiar si construiesc destul de repede. Din cate stim, vor veni firme precum Pepco, Flanco, Deichmann, Takko Fashion, Jysc si era in discutie si Domo”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon.

Cei de la Pepco au inceput deja selectiile pentru angajare. Cum tinerii din Pascani aleg sa mearga in alte orase mai mari, mai puternice din punct de vedere economic, firmele vor avea probleme la recrutari pentru angajare. Sunt administratori de societati din oras care se plang de faptul ca nu gasesc personal, chiar si necalificat, pentru angajare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...