Acasă » REGIONAL » Pascani » Prima generatie de absolventi a Scolii Profesionale. Examenul de absolvire a fost sustinut la firma Proinvest Group
pmp

Prima generatie de absolventi a Scolii Profesionale. Examenul de absolvire a fost sustinut la firma Proinvest Group

Absolventii de scoli profesionale devin tot mai cautati de catre angajatori. Asta deoarece nu mai exista la ora actuala muncitori calificati in diferite meserii, o problema majora pentru patronii de firme. Majoritatea agentilor economici sunt nevoiti sa angajeze personal necalificat care sa-i formeze mai apoi la locul de munca. Aceasta actiune necesita timp si pierdere de bani pentru angajator. Acum, cei de la Proinvest Group Pascani s-au implicat in pregatirea noii generatii de absolventi a Scolii Profesionale, un exemplu care poate fi preluat si de alte firme puternice din zona.

„Iată prima generație de absolvenți de Școală Profesională la a căror pregătire a contribuit și Proinvest Group! După finalizarea perioadei de practică, promoția de lăcătuși de anul acesta a Liceului „Bogdan Vodă” din Hălăucești a susținut examenul de absolvire la sediul nostru din Pașcani. Toți elevii care s-au înscris la examen au trecut testul cu succes. Felicitări!”, au precizat cei de la Proinvest Pascani.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...