Acasă » REGIONAL » Harlau » Scandalagiu amendat de politisti. Sofer surprins in „offside”
pmp

Scandalagiu amendat de politisti. Sofer surprins in „offside”

În ziua de 8 iulie a.c., între orele 08:00 – 12:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor comise cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi asigurarea unui climat de ordine corespunzător. Au fost verificaţi 15 agenţi economici şi legitimate 82 de persoane. Au fost verificaţi 12 căruţaşi şi 30 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  5.600 lei, dintre care 13 pe linie de ordine publică, 4 pe linie rutieră, iar 5 pe linie de comerţ. Spre exemplu, la data de 8 iulie a.c. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, conform  Legii nr. 61/1991, untânăr, din oraşul Hârlău, care aflându-se în piaţa agroalimentară Hârlău a proferat injurii, cuvinte jignitoare şi vulgare la adresa unei femei din aceeaşi localitate.

În jurul orei 09:00, a fost depistat un bărbat, de 33 ani, din comuna Scobinţi, care în calitate de conducător auto a staţionat voluntar autoturismmul pe strada Bogdan Vodă din oraşul Hârlău, în dreptul marcajului longitudinal cu linie continuă. Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 580 lei iar ca măsură complementară i s-au aplicat 3 puncte de penalizare.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...