Acasă » REGIONAL » Iasi » SCENE ȘOCANTE Căutat pentru tentativă de omor, un bărbat s-a aruncat în fața trenului
nomad

SCENE ȘOCANTE Căutat pentru tentativă de omor, un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care era căutat de poliţişti pentru o tentativă de omor, s-a aruncat, vineri, în faţa trenului Dorohoi- Iaşi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu. Bărbatul îşi înjunghiase fosta concubină în cursul dimineţii de vineri, iar, la scurt timp după comiterea faptei, a părăsit locuinţa acesteia. Mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au început căutările agresorului..

“În timp ce efectuam verificări pentru identificarea autorului, am fost sesizaţi de conductorul de tren că o persoana a fost călcată. S-a stabilit că este cel pe care îl căutam”, a afirmat Nenişcu. Bărbatul de 47 de ani şi-a înjunghiat, vineri dimineaţă, fosta concubină, în vârstă de 45 de ani, cu un cuţit. Rănită grav în zona gâtului şi a capului, femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean “Mavromati”.

Poliţiştii au precizat că, în anul 2018, victima a obţinut de la Judecătoria Botoşani un ordin de protecţie împotriva autorului, acesta din urmă fiind cercetat într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, dosar care a fost soluţionat cu clasare, întrucât victima s-a împăcat cu el şi şi-a retras plângerea penală.

Citește mai multe pe Ziarulevenimentul.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Program de furnizare a apei în Hârlău, Deleni, Ceplenița, Scobinți și Cotnari

În vederea refacerii rezervelor de apă potabilă în rezervoarele Hârlău (1000 mc și 2500 mc ...