Acasă » REGIONAL » Iasi » SCENE ȘOCANTE Căutat pentru tentativă de omor, un bărbat s-a aruncat în fața trenului

SCENE ȘOCANTE Căutat pentru tentativă de omor, un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care era căutat de poliţişti pentru o tentativă de omor, s-a aruncat, vineri, în faţa trenului Dorohoi- Iaşi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu. Bărbatul îşi înjunghiase fosta concubină în cursul dimineţii de vineri, iar, la scurt timp după comiterea faptei, a părăsit locuinţa acesteia. Mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au început căutările agresorului..

“În timp ce efectuam verificări pentru identificarea autorului, am fost sesizaţi de conductorul de tren că o persoana a fost călcată. S-a stabilit că este cel pe care îl căutam”, a afirmat Nenişcu. Bărbatul de 47 de ani şi-a înjunghiat, vineri dimineaţă, fosta concubină, în vârstă de 45 de ani, cu un cuţit. Rănită grav în zona gâtului şi a capului, femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean “Mavromati”.

Poliţiştii au precizat că, în anul 2018, victima a obţinut de la Judecătoria Botoşani un ordin de protecţie împotriva autorului, acesta din urmă fiind cercetat într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, dosar care a fost soluţionat cu clasare, întrucât victima s-a împăcat cu el şi şi-a retras plângerea penală.

Citește mai multe pe Ziarulevenimentul.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...