Acasă » EVENIMENT » Schimbări importante pe scena politică din Pașcani. Olariu a acceptat oferta PSD. PMP rămâne fără conducere
pmp

Schimbări importante pe scena politică din Pașcani. Olariu a acceptat oferta PSD. PMP rămâne fără conducere

Modificări importante pe scena politică din Pașcani. Organizația Partidului Mișcarea Populară (PMP) Pașcani rămâne fără lider și cel mai probabil și fără o bună parte din membri. Asta după ce președintele Sorin Olariu a făcut o schimbare importantă în prag de alegeri și a trecut de partea Partidului Social Democrat (PSD).

Decizia ar fi fost luată astăzi în urma unei întâlniri avute cu membrii decisivi. Biroul Permanent Local PSD a aprobat în unanimitate aderarea politicianului. Pasul făcut de Olariu este o lovitură politică importantă mai ales pentru actuala conducere liberală. O bună parte din votanți vor susține acum candidatul PSD la primărie, respectiv Dumitru Pantazi.

Surse din PSD au confirmat că s-au purtat tatonări de o perioadă de timp pentru venirea lui Olariu iar de câteva zile pemepistul a acceptat decizia de a se alătura echipei lui Pantazi.

Sorin Olariu a deținut funcția de consilier local din partea PMP preț de două mandate, candidând la primărie din partea PMP. Odată cu trecerea la PSD, Olariu renunță la primărie și cel mai probabil se va regăsi pe listele partidului pentru funcția de consilier local. Nu se știe deocamdată care au fost negocierile politice.

De menționat că preț de două mandate, acesta s-a aflat numai în opoziție iar proiectele avute nu au putut fi puse în aplicare neavând nici o susținere. Sorin Olariu nu a putut fi contactat telefonic pentru a comenta decizia luată.

Vom reveni!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...