Acasă » REGIONAL » Moldova » VIDEO | Diana Șoșoacă îl amenință pe primarul pășcănean Pintilie cu dosar penal
pmp

VIDEO | Diana Șoșoacă îl amenință pe primarul pășcănean Pintilie cu dosar penal

„Să vezi ce dosar penal îți fac eu Pintilie de n-o să te mai saturi de atâtea declarații pe care o să le dai pentru mizeria asta…”, este una din declarațiile făcute de Diana Șoșoacă prezentă zilele acestea la Pașcani.

Controversata parlamentară Diana Șoșoacă a făcut recent o vizită în municipiul Pașcani. Aceasta s-a deplasat la căminul de nefamiliști din zona Vatra unde a fost înconjurată de locatari care și-au prezentat nemulțumirile vizavi de actuala conducere a administrației. Diana Șoșoacă a fost însoțită de către reprezentantul SOS – Ionuț Dospinescu. Într-o postare live făcută pe rețelele de socializare președinta organizației SOS a lansat o serie de nemulțumiri și amenințări la adresa actualului primar Marius Pintilie.

Nu a scăpat nici viceprimarul Cristian Rățoi. Ionuț Dospinescu a lăsat să se înțeleagă că încasează bani degeaba de la bugetul primăriei ca salariu. Mai multe în clipul VIDEO de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...