STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » Administratie » Se amenajează instalațiile de sărbători în Pașcani

Se amenajează instalațiile de sărbători în Pașcani

Angajații Primăriei Pașcani au început să amenajeze în municipiu instalațiile multicolore de sărbători. De la primele ore ale dimineții cei din cadrul Serviciului de Gospodărire Comunală s-au deplasat în zona Esplanadei din Vale pentru a înfrumuseța zona cu podoabe specifice acestei perioade.

La fel se va întâmpla și în zona de Deal, strada Ștefan cel Mare. În acest an primarul Marius Pintilie a declarat că vor fi împodobite doar două zone din municipiu: centru – strada Ștefan cel Mare și Vale – Esplanadă.

Asta deoarece, spune primarul Marius Pintilie, se dorește să „fim solidari cu ceilalți români din țară dar și din Europa”. „Referitor la iluminatul festiv, pentru perioada lunii decembrie, vom avea iluminat festiv pe zona centrală a municipiului Pașcani. De la spital la Casa de Cultură și până la Constructorul. Și pe Esplanadă și scările mari vom pune iluminat festiv. Pentru celelalte zone din păcate în acest an o să încercăm să fim mai modești. Toată lumea vorbește de o criză energetică și trebuie să dăm dovadă că suntem solidari cu toți românii și cu ceilalți din Europa”, a declarat zilele trecute primarul ales al pășcănenilor.

De precizat faptul că în zona Esplanadei se va organiza și în acest an „Târgul de Crăciun” – aflat la cea de a doua ediție. De asemenea, tot pe Esplanadă se va amenaja și patinoarul. Asta deoarece vechiul amplasament din Deal este predat pentru amenajarea unei Creșe din fonduri europene.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

UPDATE | Accident rutier la Blăgești. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale

În urmă cu aproximativ două ore, în municipiul Pașcani, pe raza suburbiei Blăgești mai exact, ...