Acasă » Administratie »  Se dă startul „Zilelor Municipiului Pașcani”, o ediție necunoscută. Iată când vor începe de fapt cât și programul COMPLET

 Se dă startul „Zilelor Municipiului Pașcani”, o ediție necunoscută. Iată când vor începe de fapt cât și programul COMPLET

„Zilele Municipiului Pașcani”, ediție la care nici măcar cei de la primărie nu știu la a câta se află, nefiind postat nici în program nici pe afiș, vor începe de mâine. Potrivit organizatorilor, startul evenimentului va fi dat la ora 10.00, la sediul administrativ – Sala multifuncțională. Aici sunt așteptați să ia parte cât mai mulți cetățeni.

În altă ordine de idei, va avea loc deschiderea oficială cu primirea invitaților, Te Deum, discursuri din partea oficialităților, spectacole artistice, premieri șefi de promoții și bineînțeles un dineu.

Activitățile vor ține până la ora 12.30 urmând ca mai apoi, de la ora 17.00, să urce pe scena amenajată pe platoul primăriei artiști locali. Evenimentul va avea loc pe o perioadă de trei zile. Duminică seară vor urca pe scenă vedete de talie națională iar Zilele Municipiului Pașcani vor fi încheiate cu un foc de artificii și jocuri de lasere. Mai multe în programul de mai jos:

Zilele Municipiului Pascani, activitati

 

About Eduard PANAIT

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...