Acasă » REGIONAL » Pascani » Se primesc acte pentru ajutorul de incalzire a locuintei. Vezi ce trebuie sa faci ca sa fii printre beneficiari

Se primesc acte pentru ajutorul de incalzire a locuintei. Vezi ce trebuie sa faci ca sa fii printre beneficiari

Incepand de maine se primesc acte pentru ajutorul la incalzire. Potrivit celor de la Primaria Pascani, cei care doresc sa beneficieze de ajutor sunt nevoiti sa se prezinte la sediul administrativ cu o serie de documente. Este vorba despre acte privind componenta familiei – acte de identitate ale solicitantului si ale membrilor familiei, acte privind veniturile realizate de membrii familiei – in luna anterioara depunerii cererii, acte privind locuinta si actele privind bunurile detinute si factura emisa de furnizorul, in functie de tipul de incalzire a locuintei.

„De maine, incepand cu ora 08.30 se primesc cererile pentru ajutorul de incalzire a locuintei. Beneficiarii trebuie sa se prezine la sediul Primariei cu o serie de acte pentru a se afla printre beneficiari. Pentru mai multe informatii cetatenii pot sa se adreseze angajatilor de la Ghiseul unic. Precizam ca anul trecut au fost primite 1060 de cereri. De aici, 454 au fost pe gaze naturale, 418 pe energie termica, 172 pe lemne si 16 pe energie electrica”, a precizat purtatorul de cuvant a Primariei Pascani, Cristian Menegon.

Pentru mai multe informatii va punem la dispozitii lista completa cu actele necesare si raportul statistic.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...