STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Trenul Suceava – Bucuresti oprește din nou în Gara Pașcani
pmp

Trenul Suceava – Bucuresti oprește din nou în Gara Pașcani

După mai multe întâlniri și interpelări privind oprirea trenului ce circulă pe ruta Suceava – București și în Pașcani, din decembrie acest lucru va fi posibil.
„Mă bucur să anunț că trenul InterRegio care circula pe ruta Suceava Nord – București va opri și în Gara Pașcani, din luna decembrie a.c. atunci când va avea loc modificarea în cadrul programului de mersul trenurilor. Este vorba despre trenul care vine de la Suceava, de dimineața de la ora 06:30 și cel care pleacă din București de la orele 21:30. Ele vor opri câteva minute în Pașcani dar și Roman.
De la începutul acestui an, de când a avut loc modificarea privind trenurile care nu au mai oprit în Gara Pașcani, am avut două interpelări în Parlamentul României dar și discuții cu miniștrii transporturilor pe acest subiect, care a afectat sute de călători, în mare parte navetiști. Să nu uităm că Pașcaniul este recunoscut la nivel național ca fiind și nod feroviar.
Sper ca în următoarea perioadă să reușească și celelalte proiecte ce le am, o parte alături de colegi”, a precizat Vasile Axinte, deputat PSD Iași.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...