Acasă » ECONOMIC » Afaceri » Se redeschid restaurantele. Ce reguli trebuie respectate

Se redeschid restaurantele. Ce reguli trebuie respectate

Restaurantele s-ar putea redeschide de joi cu o lungă listă de reguli și restricții. Clienții vor avea voie să meargă doar pe anumite benzi cu sens unic, marcate special și vor fi obligați să păstreze distanța de 2 metri. La masa nu vor putea sta mai mult de 6 persoane, dar masca de protecție nu va fi necesară, scrie Realitatea.net.

Inițial autoritățile au anunțat că vor redeschide restaurantele de la 1 iulie, însă această măsură de relaxare a fost amânată din cauza numărului mare de cazuri. Autoritățile au avansat acum 2 termene pentru redeschiderea restaurantelor, 9 și 15 iulie. Totul depinde însă de evoluția cazurilor din zilele următoare, spune ministrul Sănătății.

“În momentul în care, în zilele următoare, vom avea o concluzie în acest grup tehnic de lucru, vom aborda și momentul redeschiderii restaurantelor, noi vrem să fie cât mai repede,” a afirmat Nelu Tătaru pentru Realitatea Plus. Restaurantele din România sunt închise de aproape 4 luni. Bucureștenii sunt nerăbdători să ia masa la restaurant. Mulți spun că acestea ar fi trebuit să fie redeschise mai devreme.

Sursa: Realitatea.net


About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

VIDEO: Tir încărcat cu fier vechi, răsturnat la Vatra Dornei. Momentul a fost filmat

Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat luni seară în localitatea Vatra Dornei. Accidentul a ...