Acasă » REGIONAL » Harlau » Tineri din Hârlău, bănuiți de furt calificat, reținuți de polițiști

Tineri din Hârlău, bănuiți de furt calificat, reținuți de polițiști

Polițiștii ieșeni au identificat trei tineri bănuiți de furt calificat. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Polițiștii Poliției Orașului Hârlău și Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au identificat trei tineri, din județul Botoșani, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat, aceștia fiind depistați pe raza județului Timiș.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 5 spre 6 iulie a.c., cei trei tineri s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Fântânele, având feţele acoperite cu măşti, și ar fi deconectat sistemele de supraveghere video şi alarmare de la trei magazine din comună. Mai apoi, aceștia au pătruns prin efracţie în interior de unde au sustras bani și bunuri (telefoane mobile, cartele telefonice reîncărcabile, țigări, produse alimentare), cauzând un prejudiciu total de aproximativ 11.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 7 iulie a.c., cei trei tineri bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. La data de 8 iulie a.c., aceștia vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, I.P.J. Botoșani și I.P.J. Timiș. Cercetările continuă.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Comunicat. Clarificări cu privire la solicitările de eliberare de abonamente gratuite pentru elevi

C.P. Avand in vedere numeroasele  solicitari  ale cetatenilor privind elibererarea de abonamente gratuite pentru elevi, ...