Acasă » REGIONAL » Moldova » Ședință la PSD Pașcani. S-au pus în discuții candidații pentru alegerile parlamentare. Nemulțumiri printre primari

Ședință la PSD Pașcani. S-au pus în discuții candidații pentru alegerile parlamentare. Nemulțumiri printre primari

În cursul zilei de astăzi, la Organizația PSD Pașcani a avut loc o ședință de partid în care s-a pus în discuții rezultatele alegerilor locale pe fiecare secție de votare în parte cât și desemnarea candidaților la nivel local pentru alegerile parlamentare.

Ca urmare, fostul primar Dumitru Pantazi a fost votat de către membrii organizației ca și candidat pentru Camera Deputaților pentru un loc eligibil. Surpriza a fost desemnarea actualului deputat din Pașcani, Vasile Axinte, pentru un posibil mandat în Senatul României. Potrivit celor de la PSD Pașcani, a fost o analiză constructivă iar mulțumirea acestora este că au obținut cele mai multe voturi la nivel local deși o pierdere mare a fost funcția de primar. În urma analizei făcute de către pesediști a rezultat faptul că principala cauză a pierderii alegerilor locale pentru Primăria Pașcani a fost situația politică de la nivel național, care, inevitabil, a produs efecte și la Pașcani.

Din păcate, liderii sociali democrați locali nu au învățat nimic din greșelile făcute în trecut. Nu a fost organizată nici o conferință de presă pentru a arăta transparență în decizii și disponibilitate de comunicare.

O altă greșeală este desemnarea actualului deputat Vasile Axinte ca și candidat pe listă la senat, chiar dacă locul acestuia nu este unul eligibil. În patru ani de parlamentar, Axinte nu s-a făcut remarcabil cu nimic, în afară de averea fabuloasă obținută în acest timp, conform declarațiilor de avere. Primarii din zonă continuă să fie nemulțumiți de deciziile luate și au în vedere să facă front comun pentru ca viitorul parlamentar să fie un politician cu o activitate în interesul comunității și nu cel propriu. Astfel, există varianta ca pe listele PSD Iași să fie surprize.

Citește și: 

Halucinant. Deputatul pășcănean Vasile Axinte a câștigat peste 1 200 000 lei în patru ani. Cum a înflorit averea demnitarului

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Spania se încurcă în morții de Covid. O femeie declarată decedată și înmormântată s-a întors la căminul unde locuia

O spaniolă în vârstă de 85 de ani despre care familia sa fusese informată că ...