Acasă » REGIONAL » Moldova » Ședință ordinară de Consiliu Local cu probleme tehnice. Primarul a retras aproape jumătate din proiecte

Ședință ordinară de Consiliu Local cu probleme tehnice. Primarul a retras aproape jumătate din proiecte

Astăzi, începând cu ora 14.00, a avut loc, în format online, ședința ordinară de Consiliu Local Municipal. Pe ordinea de zi au existat 24 de proiecte de hotărâre din care 10 proiecte au fost retrase de pe ordinea de zi de către inițiator, primarul Marius Pintilie. Ședința a început cu o serie de nemulțumiri din partea consilierilor din opoziție, din cauză că ședința se desfășoară online și nu în sala multifuncțională ca până acum.

Consilierul local PMP, Sorin Olariu a precizat faptul că numărul cazurilor de Covid 19 la Pașcani este mic, lucru recunoscut și de primar și cu toate acestea ședința se desfășoară online. Olariu a tras atenția asupra faptului că la Iași numărul cazurilor este cu mult mai mare și activitățile consilierilor se desfășoară normal.

Tot consilierul local Sorin Olariu a atras atenția primarului că retragerea proiectelor de pe ordinea de zi în număr mare este o bătaie de joc la adresa Consiliului Local. Potrivit primarului Marius Pintilie, decizia pentru care a recurs la acest gest este o adresă primită din partea aleșilor PSD care au cerut vot secret la numirea membrilor în Comisii. Proiectele retrase au fost: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 20, 21, 23 și 24. Toate proiectele fac referire la completarea unor Comisii a instituțiilor subordonate CL cu noi membri. Urmăriți ședința integrală mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Gheorghe Nica, 27 de ani de închisoare în cazul celor 39 de migranți morți în remorca unui camion, în Anglia

Patru bărbați au fost condamnați vineri la Londra la pedepse cuprinse între 13 și 27 ...