Acasă » REGIONAL » Moldova » Servicii de proiectare pentru înființare de gaze naturale în cinci comune arondate Pașcaniului

Servicii de proiectare pentru înființare de gaze naturale în cinci comune arondate Pașcaniului

Încă un pas important pentru înființarea rețelei de distribuție de gaze naturale pentru cinci comune arondate municipiului Pașcani. Localitățile Tătăruși, Valea Seacă, Vânători, Lespezi și Sirețel, unități administrativ teritoriale ce fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) de Utilități Publice, au făcut front comun pentru a soluționa o problemă esențială pentru comunitate.

Zilele trecute a fost desemnată firma câștigătoare, în urma evaluării ofertelor, privind „Serviciile de proiectare pentru întocmire studiu de fezabilitate și documentații pentru obținere vize/acorduri/autorizații la faza studiu de fezabilitate”. Este vorba despre Asocierea SC EURODRUM COM SRL și SC CALORIA SRL. Suma alocată pentru această etapă este de 630.252 lei fără TVA ar firma câștigătoare va trebui să finalizeze lucrările în cel mult șase luni de zile de la semnarea contractului.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Fără activități marcante de 1 Decembrie la Pașcani

Actuala conducere a Primăriei Pașcani a creionat programul prilejuit Zilei Naționale a României de 1 ...