Acasă » Administratie » Sfârșit de an de poveste în comuna Tătăruși. Moș Crăciun, Târg de Crăciun, spectacol de colinde cu vedete de seamă și festival de datini și obiceiuri

Sfârșit de an de poveste în comuna Tătăruși. Moș Crăciun, Târg de Crăciun, spectacol de colinde cu vedete de seamă și festival de datini și obiceiuri

De la an la an, tătărușenii și nu numai au așteptări tot mai mari din partea administrației locale. Asta deoarece s-au obișnuit ca de sărbători, mai ales cele de iarnă, să li se pregătească diferite activități specifice. Primarul Costel Iosub, alături de către cei din administrația pe care o conduce, a reușit și în acest an să se plieze pe așteptările lor. Astfel, potrivit programului făcut public, începând cu data de 16 decembrie, ora 16.30, se va deschide Târgul de Crăciun în fața Căminului Cultural „Al. Vasiliu”. Nu va lipsi nici Moș Crăciun, care timp de trei zile, inclusiv în data de 24 decembrie, îi va aștepta pe copii cu daruri. Din data de 16 și până la data de 27 decembrie vor avea loc manifestări culturale zilnic.

Vor urca pe scenă artiștii: Alexandru Brădățan, Valentin Sanfira, Ducu Bertzi, Codruța Filip, Paul Sobolevski și alți artiști îndrăgiți.

În dimineața zilei de 27 decembrie, se va ține cea de a XXV-a ediție a Festivalului de Datini și Obiceiuri de Iarnă – Tătăruși. Sunt așteptate să participe trupe de colindători din toate județele arondate dar și din Iași și comunele limitrofe. Bineînțeles că evenimentele nu se pot închia altfel decât cu un grandios foc de artificii. Mai multe puteți urmări în interviul VIDEO de mai jos cât și în afiș.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...