Acasă » REGIONAL » Moldova » Şi-a împuşcat prietenul la vânătoare după ce l-a confundat cu un mistreţ
thomplast

Şi-a împuşcat prietenul la vânătoare după ce l-a confundat cu un mistreţ

Un bărbat în vârstă de 67 de ani se află în stare gravă la spital după ce a fost împuşcat în coapsă de un prieten cu care se afla la vânătoare.

Incidentul a avut loc într-o pădure din judeţul Vaslui, dar imediat după accident bărbatul a fost transportat de urgenţă la Iaşi cu un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM). Acesta a fost adus la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi şi operat de urgenţă pentru a-i fi oprită sângerarea. Pe lângă rana provocată de glonţ, bărbatul s-a ales şi cu o fractură de femur.

„Pacientul în vârstă de 67 de ani a fost adus la unitatea noastră me­dicală cu o plagă împuşcată în coapsa dreaptă, cu intersectarea vaselor de sânge. Acesta se afla în şoc hemoragic, din cauza pierderii de sânge, necesitând intubare şi ventilare mecanică. De asemenea, pacientul prezenta o fractură de femur“, au precizat reprezentanţii UPU-SMURD Iaşi. Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul bărbatului care şi-a împuşcat prietenul la vânătoare.
Cel care ar fi tras cu arma are 53 de ani, este din comuna Ştefan cel Mare şi le-a spus poliţiştilor că a crezut că a tras într-un mistreţ, nu în partenerul său de vânătoare.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Alternativa pentru Demnitate Națională – ADN, are coordonator la Pașcani în persoana lui Dragoș Ionescu

Dragoș Ionescu a fost numit astăzi, la Iași, coordonatorul politic al Alternativei pentru Demnitate Națională ...