Acasă » EVENIMENT » Şofer român de TIR condamnat la 9 ani, eliberat de judecător, în Belgia: “E nevoie de el pe șosele”

Şofer român de TIR condamnat la 9 ani, eliberat de judecător, în Belgia: “E nevoie de el pe șosele”

Un șofer român de TIR condamnat la 9 ani a fost eliberat de judecător, în Belgia: “E nevoie de el pe șosele”, a spus magistratul.

Un șofer de camion român (50 de ani), care este condamnat în România pentru fraude fiscale, a fost eliberat de un judecător de la Bruxelles în anumite condiții, deoarece este mai util din afara închisorii decât în ​​spatele gratiilor. “E nevoie de el pe șosele.”, a spus judecătorul.

În urmă cu câțiva ani, fostul ofițer al armatei române a trecut la sectorul privat, mai precis în transporturi. Dar a înșelat statul român, comițând fraude fiscale în valoare de nu mai puțin de 500.000 de euro. Judecătorul l-a condamnat pe fostul ofițer la 9 ani de închisoare.

Condamnarea a fost pronunțată în absență, pentru că șoferul a fugit în Belgia alături de soția și copilul său, în 2017. Când a aflat că România l-a condamnat la 9 ani de închisoare, tiristul s-a dus la poliția belgiană și s-a predat. A fost audiat în această săptămână de un judecător de instrucție din Burxelles, scrie nieuwsblad.be, citat de observator.tv.

Dar judecătorul nu l-a trimis pe șofer într-o celulă, ci înapoi acasă. Deoarece în aceste zile de restricții din cauza epidemiei de coronavirus, cineva cu profesia sa este indispensabil pentru a menține livrările în țară. Singura condiție: românul nu trebuie să-și schimbe locul de reședință. Șoferul nici nu intenționează asta, chiar preferă să-și ispășească sentința Belgia.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: ‘La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID’

Secretarul de stat Raed Arafat a spus, marți seară, la Digi24, că situația este grea ...