Acasă » REGIONAL » Moldova » Spații de joacă din Pașcani, amenajate cu aparate fitnes

Spații de joacă din Pașcani, amenajate cu aparate fitnes

Odată cu încălzirea vremii angajații de la Serviciul de Gospodărie Comunală a început activitatea de curățenia de primăvară. Alături de beneficiarii ajutorului social, se efectuează lucrări de salubrizare și igienizare pe mai multe străzi din oraș.
„S-a intervenit cu lucrările de salubrizare pe spațiile verzi și în Parcul Municipal. Au greblat, au strâns resturile menajere, vegetația uscată de pe sol, dar și alte reziduri aruncate la întâmplare pe spațiul verde. De asemenea, s-a intervenit și cu mașina multifuncțională pe strada Fântânele pentru a îndepărta materialul antiderapant.

Pentru a avea un oraș curat și îngrijit, toți locuitorii trebuie să dea dovadă de simț civic!”, precizează cei de la Primăria Pașcani.

Tot în această perioadă se amenajează spațiile de joacă din municipiu. „Echipamentele pentru amenajarea spațiilor de joacă și aparatura pentru fitness au fost aduse. Astăzi, ele sunt montate urmând să fie amplasate în parcurile de pe strada Mihai Eminescu, de pe strada 1 Decembrie 1918, din apropierea Pieței Zona Deal, de pe strada Calea Iașului dar și Parcul Municipal” , au precizat cei de la Biroul de presă din Primărie.
 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Limitatoare de viteză în zona unităților de învățământ

Începând de săptămâna viitoare, mai ales în zona instituțiilor publice și educaționale, vor fi montate ...