STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Strandul se va deschide pe la jumatatea lunii iunie, dupa vopsirea bazinului si inlocuirea lemnului din imprejur

Strandul se va deschide pe la jumatatea lunii iunie, dupa vopsirea bazinului si inlocuirea lemnului din imprejur

Strandul Municipal intarzie sa fie deschis la inceputul lunii iunie, asa dupa cum se promitea. Asta deoarece cei de la Serviciul de Gospodarie Comunala din cadrul Primariei mai au de facut lucrari de reabilitare. In mare este vorba despre vopsirea bazinului si inlocuirea lemnului din imprejur. „Trebuie sa se cumpere vopsea pentru bazinul strandului. S-a pregatit referatul si urmeaza ca cei de la Compartimentul de Achizitii din Primarie sa dea comanda. Pana ce va ajunge vopseaua mai dureaza. Cred ca in doua saptamani de zile se vor apuca cei de la Serviciul de Gospodarie Comunala sa vopseasca bazinul. Cel mai probabil la jumatatea lunii iunie se va deschide strandul pentru cetateni”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon.

Pana acum a fost raspaluita vechea vopsea din strand, a fost dat jos lemnul de pe marginea bazinului deoarece era putred si trebuie inlocuit cu un strat nou de lemn. Preturile biletelor de intrare in strand vor ramane la fel ca in anii precedenti.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Accident cu o ambulanță aflată în misiune, între Botoșani și Iași. Autosanitara transporta un pacient la spital

O autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost implicat într-un accident rutier pe ...