Acasă » REGIONAL » Iasi » Sucevean prins de politistii rutieri gonind cu o masina prin Miroslovesti. A ramas fara permis
pmp

Sucevean prins de politistii rutieri gonind cu o masina prin Miroslovesti. A ramas fara permis

 

În perioada 01 – 03 decembrie a.c., polițiștii rutieri au acționat pentru combaterea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză și consumul de alcool.

 

Au fost aplicate 318 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 138.885 de lei, dintre care 143 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru depășiri neregulamentare și 164 pentru alte abateri.

 

De asemenea, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare și 33 de permise de conducere dintre care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și 5 pentru depășiri neregulamentare.  

Totodată, au fost constatate 11 infracțiuni dintre care 9 la regimul rutier.

 

Spre exemplu, un bărbat de 42 ani, din județul Suceava, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuamtum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând un autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Mirosloveşti, cu viteza de 110 km./h, pe un sector de drum limitat la 50 de km/h.

 

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Un alt sofer, de 31 de ani, din municipiul Iași, a fost depistat pe soseaua Calea Galata, din Iaşi, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...