STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » LIFESTYLE » Suma cerută pe o vilă a familiei lui Nicolae Guță: „Cu acești bani, cumperi o casă în Londra”
pmp

Suma cerută pe o vilă a familiei lui Nicolae Guță: „Cu acești bani, cumperi o casă în Londra”

Prețul pe care îl cer proprietarii unui palat din Petroșani, care aparține familiei manelistului Nicolae Guță, a stârnit controverse. Vila din Valea Jiului este comparată la preț cu o proprietate din Londra.

Un palat din Petroșani care aparține, potrivit localnicilor, fratelui lui Nicolae Guță, este pus în vânzare cu 950.000 de euro.

Vila familiei Guță este prezentată pe un site de anunțuri ca fiind o proprietate exclusivistă, însă unii localnici spun că prețul cerut de proprietar pe ea este exorbitant, având în vedere zona în care se află, Valea Jiului.

„Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale. Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României. Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust”, arată anunțul publicitar.

Palat de vânzare, cât o casă în Londra

Clădirea este prezentată ca fiind potrivită pentru a fi transformată în hotel, domeniu de vacanță și sediu de instituție.

A fost construită în 2008, pe un teren de 2.200 de metri pătrați, la marginea municipiului Petroșani, are 530 metri pătrați, un etaj, patru dormitoare și șase băi, o bucătărie, două garaje și încălzire centralizată pe gaz.

Prețul la care a fost evaluată vila a stârnit reacții pe paginile de socializare.

Cu banii aceștia iți iei o casă în Londra. Un castel în Franța sau chiar în Germania”, a fost unul dintre comentarii publicate pe Facebook, la anunțul de vânzare.

„La interior vedem o arhitectură greoaie și amestecată, supraîncărcată cu tot felul de elemente de secol XVIII – XIX, dar așa, în stil balcanic de Strehaia”, este de părere un alt localnic.

„În câte rate se plătește prima rată?”, întreabă un alt hunedorean, pe paginile de socializare.

Sursa: Adevărul.ro

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...