Acasă » REGIONAL » Harlau » Tânăr identificat de polițiștii din Hârlău, reținut pentru furt
thomplast

Tânăr identificat de polițiștii din Hârlău, reținut pentru furt

Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, au identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Scobinți, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit că, în noaptea de 3 spre 4 septembrie  a.c., acesta ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, de pe raza orașului Hârlău, de unde, prin forţarea uşii de acces din partea din spate a societății, a pătruns și  a sustras o geacă și suma de 11.276,35 lei. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de  12 septembrie  a.c., tânărul, a fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cererea consilierului Sorin Olariu privind amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la Kaufland, ignorată de autorități

Problema intersecției din apropierea magazinului Kaufland unde au loc cele mai multe evenimente rutiere nu ...