Acasă » REGIONAL » Moldova » Tânăr înjunghiat mortal la Neamț. Agresorul a sunat la 112 și și-a anunțat fapta

Tânăr înjunghiat mortal la Neamț. Agresorul a sunat la 112 și și-a anunțat fapta

Atac sângeros în județul Neamț. Un tânăr și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat. În seara zilei de luni, un bărbat din localitatea Piatra Şoimului, din județul Neamț, a fost înjunghiat mortal de un consătean de 32 ani. După ce a comis fapta îngrozitoare, agresorul a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns de urgență la fața locului și a resuscitat victima, care din păcate a fost declarată decedată într-un final. Potrivit primelor informații, victimă şi agresorul ar fi pornit un conflict în interiorul unui bar, iar ulterior au ieșit afară, unde au început să se bată. După câteva minute, agresorul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe pe bărbatul de 35 de ani. În momentul de față, autorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca marți să fie dus în fața instanței de judecată, informează Agerpres.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mesajul primarului Dumitru Pantazi după pierderea alegerilor locale. „Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat”

Primarul Dumitru Pantazi a postat pe FACEBOOK un mesaj după pierderea alegerilor locale. Edilul șef ...